Lanvin Boat Shoe

De extreme kou is inmiddels de deur uit en ik neem aan dat we allen uitkijken naar de lente én de zomer! Bij Lanvin dachten ze hetzelfde en ze hebben hun collectie dan ook uitgebreid met deze kleurrijke bootschoen!

Ik ben echt blij verrast met dit schoentje! Hij is erg mooi opgebouwd en vooral de combinatie van leder en suède doen wat met me. Als je goed naar de schoen kijkt zie je dat het zwarte suède een reliëf heeft, dit stukje embossed suède is een erg mooie toevoeging op deze bootschoen. De in Italië geproduceerde schoen heeft een kalfsleren lining en rubberzool.

De schoen is verkrijg via Mr. Porter.

 

Tags from the story
, ,
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.