Leffot x Nick Wooster x Alfred Sargent,

Nick Wooster is een held, maar dat is iets wat je op ieder blog wel terug kan lezen, dus vandaar dat we het hier niet vaak roepen. Mocht je Nick Wooster niet kennen dan heb ik 1 advies, kom onder je steen vandaan. Vooruit, nog een tip, volg hem op Twitter en Tumblr.

Als je dat gedaan hebt, of al doet, dan weet je ook dat Nick een liefde heeft voor traditioneel Engels schoeisel en camo prints. En waarom zou je die twee niet combineren? Met Leffot en Alfred Sargent is hij de samenwerking aangegaan en hieruit kwamen een camo suède brogue en deze camo suède cap toe boot. Prefect!

Je vindt ze bij Leffot.

 

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Twitter en Tumblr. " />