Levi’s 508 Selvedge,

SOms loop je er zo maar ineens tegenaan. Of in de digitale wereld, soms surf je zomaar ergens tegen aan. Ik was niet op zoek naar een denim, maar denk toch dat ik hier per ongeluk weer op de Add to Bag button heb gedrukt. Een goeie denim moet je namelijk nooit laten liggen, daar krijg je spijt van.

Deze 508 van Levi’s is gemaakt van een 14oz selvedge denim. De 508 is een Straight Tapered broek, de pijpjes worden naar de onderkant toe steeds wat smaller. En dat kan met een slanke sneaker, bootschoen, of desert boot helemaal geen kwaad. Sterker nog, met goeie schoenen is het een top combinatie. De 14oz selvedge lap stof die er voor utigekozen is, maakt het een absolute must have. Niet slapen, kopen!

Gevonden bij ASOS.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.