Libertine Libertine checked shirt,

We schreven reeds eerder lyrisch over Libertine Libertine en ondanks dat je ze recentelijk niet voorbij hebt zien komen op OurBubble, heeft Libertine Libertine gewoon altijd een plekje in ons hart veroverd. De kleding is niet bijzonder uitgesproken, maar de items zijn wel allemaal raak.

Neem dit geruite shirt. De kleuren combinatie is goed. De fit is prima. De stof is zacht. Dit shirt is gewoon goed voor een khaki chino’s versleten denims en rauwe ongewassen jeans. Eigenlijk is dit shirt makkelijk bij alles. Lijkt mij een sowieso een reden om deze in je kast te hebben hangen.

Libertine Libertine wordt ondere andere verkocht bij UrbanOutfitters.

Tags from the story

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.