Mark McNairy Chukka en Loafer,

Kijk nou! Volgens mij hebben Alexander McQueen en Mark McNairy samen een brainstorm wat betreft kleurenschema’s gehouden! Mocht je een blazer willen matchen met een mooie chukka óf loafer, dan is dit je uitgelezen kans! (klik!)

Allereerst de chukka, wat een spannende doch eenvoudige schoen! Less is more zou je zeggen en daar kan ik me eigenlijk wel in vinden. De contrasterende gele zool past perfect bij dat diepe donkerblauwe suède. Nu nog een mooie, niet té schreeuwerige sok erbij en je bent zo goed als klaar!

En de loafer, niets dan lof! Wat een prachtig ding, mits je er van houdt natuurlijk! Wij bij OurBubble kunnen deze kekke schoentjes wel waarderen! Oh en sokken, ik zou zeggen houd ze goed tot de zomer en ga dan sokloos!

Bij My-Wardrobe vind je zowel de chukka als de loafer. Voor gratis verzendkosten op je product kan je tot eind maart gebruik maken van de code MYTREAT03.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.