New Balance X K-Way,

Hier is weer eens een collab welke je niet zomaar aan zag komen. Althans, ik zag deze niet aankomen. New Balance heeft een serie 420’s gebouwd waarbij ze het lichtgewicht mesh hebben vervangen voor een lap nylon. Niets geks tot dusver, tot je hoort waar die nylon vandaan komt.

K-Way is een regenjassen bouwer welke sinds de jaren zeventig de mensheid verblijd met ultra compacte regenjassen. Je kent ze wel. Het ene moment is het een klein zakje het volgende moment is het een regenjas die je droog houdt. Top spul, niet bijster fashionable. Totdat New Balance een lap van je afgedankte regenjassen verknipt en gebruikt in een serie schoentjes. De New Balance K-Way collab is geboren. Deze knalgele versie doet het goed deze zomer!

Verkrijgbaar bij End.

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.