Nike Air Max 95 NoSew uitvoering,

Je haat ze of je houdt van ze, maar er is met de Max 95 geen tussenweg. Ik vind ze fantastisch. Het is ook een van die modelletjes waar ik meerdere kleurstellingen van in de kast heb staan. Net als de 90 en 87 overigens, maar dat is een ander verhaal. Gek genoeg heb ik nog niet deze OG Neon kleurstelling in de kast staan.

Nike vond het weer nodig om deze colorway weer uit te brengen, helemaal top natuurlijk, maar Nike zou Nike niet zijn als weer een kleine aanpassing aan het origineel doen. Zo komt deze Max 95 nu in een NoSew variant. Dankzij allemaal High Tech ontwikkelingen van Nike kunnen ze tegenwoordig de lagen aan elkaar persen en hoeven ze niet meer genaaid te worden. Het effect? Tsja, het blijft gewoon een Max 95 in Neon en die is vet.

Bestel ze vast bij End, voor je te laat bent.

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.