Nike Lunar Flow Premium,

Langzaam aan trekt die Lunarize alles maar actie van Nike toch een beetje de goede kant op. Heel veel lelijke missers hebben ze hiermee al gemaakt, maar er lijkt nog hoop te zijn. Het is natuurlijk zo, dat als je het lang genoeg probeert het vanzelf ook een keer goed moet gaan.

Zuid77 was eerder al gecharmeerd van de Lunar Flow in de OG kleuren. Maar met deze premium versie voor Nike Sportswear hebben ze toch ook mij over de streep getrokken. Die kleuren combo is gewoon fantastsich. Beige premium leer met een gum lunar zool. Hier is dus helemaal niets mis mee. Sowieso voel ik die Tech stijl de laatste tijd wel.

Je kan ze vinden bij je Nike Sportswear retailer, zoals bijvoorbeeld End.

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />