Nike Lunar Flow Woven QS,

Een van mijn all time favorit sneakers die ik heb is een Woven Presto uit lang vervlogen tijden. Wellicht dat ik ze eerdaags weer eens op spoor en dan zullen ze te vinden zijn op onze Facebook pagina.

De Presto was een schoen welke zijn oorsprong kent uit de Nike Flow. Beiden waren in hun tijd vernieuwend. Dat weet Nike ook, daarom hebben zij de Flow in de Presto Woven manier op een nieuwe Lunar zool geplakt. Het resultaat? Ik vind het fantastisch, maar neem het je niet kwalijk wanneer jij het niets vindt. Ik zie overigens wel een tech sneaker trend opduiken, wees op je hoede!

Deze serie is een Japanse Quickstrike, onder andere verkrijgbaar bij Atmos.

UPDATE: Vanaf heden ook verkrijgbaar bij End.

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Facebook pagina. " />