Norse x Elka,

Jawel, daar zijn we weer. De meteorologische lente is officieel begonnen, tijd voor een artikel over een nieuwe Norse Projects x Elka regenjas. Welnee, ik ben geen doemdenker, ik ga er niet vanuit dat je deze maanden doorweekt raakt. Ik verwacht zon zon zon en nog eens zon. Maar ja, in het hoge noorden ligt het waarschijnlijk anders.

Net als vorig jaar komt Norse Projects namelijk weer met een Elka collab en wederom is het een regenjas. Deze keer geen gele knaller, maar een zachte oranje kleur. Heb je hem nodig dit seizoen? Ik hoop van niet, maar mocht je het zekere voor het onzekere willen nemen, dan is dit wel by far de beste regenjas die ik me nu kan indenken.

Je kan hem vinden bij Oki-Ni.

Tags from the story
, , ,
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.