Nudie Jeans Terry Denim Jacket,

Zo dan, dit is wel een fijne jas hoor. Bij Nudie weten ze sowieso wel hoe ze leuke denim jackets moeten bouwen, maar voor de gelegenheid gooien ze de all time favorit Terry Jacket in een raw denim uitvoering de bühne op.

En waar een raw denim aan de benen al een uniek eigen wijze van slijten kent, is dit effect bij een jasje minstens zo goed. Door dat iedereen de zakken op de borst bijvoorbeeld anders gebruikt, zullen deze bij iedereen anders slijten. Waarom een drukke vintage winkel instappen voor het ultieme versleten denim jasje als je zelf ook de meest unieke versie kan maken door er eentje nieuw te kopen? Ik bedoel maar.

Onder andere verkrijgbaar bij Oki-Ni.

Tags from the story
, ,
Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.