Quoddy Vibram Wrap Boat Moccasin,

Is het al 20 graden ergens? Dat is de minimale temperatuur alvorens je deze kan dragen. Maar dan moet je ze ook wel rocken onder een short of een broek met de pijpen hoog op gerold. Dit is namelijk een bijzonder schoentje waar volledig de aandacht op gelegd mag worden wanneer je ze draagt.

Natuurlijk een Mocassin boot schoen kennen we. Maar deze is gewoon erg vet. Quoddy heeft hem uitgevoerd met een Vibram Wrap zool. Inderdaad, het lijkt haast of er geen zool onder zit. Is het stevig? De tijd zal het leren. Het is een bootschoen, hoe stevig moeten die nou eenmaal zijn? Zolang je niet uitglijd op het dek van je Riva of je zeiljacht, dan zit je gebakken toch?

Verkrijgbaar bij End.

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.