QWSTION Backpack,

Dit is by far een van de meest doordachte rugzakken ever. Check de onderstaande plaatjes maar en je weet genoeg. Met gemak prop je hier een 17″ inch laptop in. En dan houdt je nog meer dan genoeg ruimte over voor welke a-digitale┬ápaperassen┬ádie je nog meer hebt.

Je camera, tablet, notitieblok, alles past erbij. Dat deze QWSTION tas dan ook nog eens een uitermate stijlvol design mee heeft gekregen en gemaakt is van een waterafstotende canvas in een washed grey kleur met bordeaux rode voering is dan enkel nog een pre. Serieus, dit is een topper.

FreshCotton heeft deze QWSTION Backpack op voorraad.

 

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.