Ralph Lauren Classic Check shirt,

Soms kan je heel blij worden van retailers die vertrouwen hebben in een label. Natuurlijk heeft Ralph Lauren niet overal de allerbeste naam meer. En natuurlijk is dit label volledig stuk gemaakt door alles wat zich aangetrokken voelde tot dit label.

Maar als je nou eens afstand neemt van wie wat draagt en puur naar de collectie kijkt, dan moet je toch ook toegeven dat Ralph Lauren altijd wel juweeltjes in de collectie heeft gehad. En ook dit jaar doen ze het weer goed. Frans Boone weet het, hij heeft vertrouwen in het label en dat zie je aan hoe liefde vol dit shirt op zijn site beschreven wordt. Doe me een lol, rij naar Sluis en bekijk het in real life.

Sluis ligt niet naast de deur? Oké, bekijk dan de Frans Boone Webshop maar.

Tags from the story
,
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.