Range Rover Evoque Cabrio Concept,

Op het moment dat ik hoorde dat er een cabrio versie gemaakt zou zijn van de Evoque had ik gelijk mijn vooroordelen klaar. Wanstaltig, verkrachting van het merk, absolute mislukking, dat waren een beetje de kreten die in mij op kwamen. Tot ik de foto’ s zag.

Toen besefte ik dat de normale Evoque de mislukking is, sowieso de huidige Range Rover lijn is de mislukking. Niets is meer over van het originele monster. Nou ja, niets was meer over van het origineel. Deze cabrio versie komt gewoon echt over. Dit lijkt op een Range Rover zoals het ooit bedoelt was. Ik hoop op een canvas doek als dak met een paar lullige tentstokken om het in elkaar te zetten. Dit is waarmee je op safari wilt.

Waar wanneer en hoeveel? Geen idee, vooralsnog.

 

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.