Sanders Navy Suède Bricks,

Wanneer je deze foto ziet denk je wellicht: “Verrek, wat een slap aftreksel van Mark McNairy!” En ergens is dat goed te begrijpen. De vork zit alleen iets anders in de steel. Onze vriend Mark maakt zijn schoenen niet zelf. Hij laat zijn schoenen fabriceren in een fabriek in Northampton genaamd Sanders.

Mag jij drie keer raden hoe de schoenen hieronder afgebeeld aan hun naam komen, inderdaad. Die naam kwam je al bekend voor niet waar? Dus wat zien we hier? Een Sanders schoentje welke bijzonder veel lijkt op een Mark McNairy, maar dan een iets minder ronde neus heeft. De prijs is vergelijkbaar, de kwaliteit identiek alleen de leest en de naam zijn anders.

Gevonden bij UrbanOutfitters.

Tags from the story
,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.