Saturdays NYC Sweater,

FreshCotton bewijst weer eens dat ze behoorlijk bovenop een pot met goud zitten. De boys droppen vette collabs vanwege hun 10 jarig bestaan, maar gokken niet enkel op het succes van die jubileum units. Ze zoeken in de tussentijd ook briljante labels om hun assortiment uit te breiden. Nieuw in hun collectie Saturdays NYC. Deze lijn is ontstaan vanuit een surfshop in hartje SoHo, New York. Inderdaad, niet de meest voor de hand liggende plek voor een surfshop. Maar de boys van de shop hadden een visie, zij wilden het stadse leven kunnen combineren met hun passie voor hun surf-lifestyle. Dus in augustus 2009 opende ze een surf shop in hartje SoHo.

Zouden ze destijds geweten hebben dat dit de ingrediënten zouden zijn om een eigen kledinglabel te droppen en dat deze vervolgens in hartje Amsterdam in een van oudste webshops voor mens fashion zouden verkopen? Oh well, de kleding lijn is nice en FreshCotton toont met het inkopen van de collectie dat ze weten whats-up. Hieronder zie je de Bowery Navy Heather crewneck gemaakt van een wol en katoen blend met geribde boorden en subtiele logo patches van Saturday NYC.

 

 

Tags from the story
, ,
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.