Scotch & Soda Chino,

Afgelopen weekend toen ik door de stad heen struinde in een rauwe denim dacht ik spontaan: “Het is weer tijd voor een chino.” Ik heb veel mensen afgelopen winter in een dunne chino zien lopen, maar als het niet een dikke duck cotton versie is, verklaar ik je in de winter voor gek. In de lente en zomer daarentegen is er bijna niets beters dan een goeie chino.

En omdat je hier er simpelweg nooit genoeg varianten van een chino kan hebben, stel ik vandaag aan jullie de City Chino in de kleur walnoot voor van Scotch & Soda. De fit en de washing van deze broek zijn echt top. Draag hem bijvoorbeeld met die Vans van vanmorgen.

Op voorraad bij DenimPlus.

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.