Scotch & Soda Raglan,

Het is zaterdag en hoe zeer het de afgelopen week mooi weer is geweest, ‘s avonds kan je gewoon nog niet zonder trui. Dus mijn kleine tip voor jou, check deze raglan sweater van Scotch & Soda. Ok√©, ik weet het, Scotch wordt heel veel gepushed hier bij OurBubble. Maar ik garandeer, we hebben geen aandelen Scoth & Soda, het is gewoon vet spul.

Deze sweater is weer zo’n typisch item. Prima voor jou, maar ben je niet snel genoeg bij de kast, dan loopt je vriendin op zondag ochtend bij het ontbijt ineens in deze sweater. En daar is niets mis mee toch?

Onze vrienden van DenimPlus hebben veel van Scotch & Soda op voorraad, ook dit shirt.

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.