Sebago Docksides Rood Suède,

Met een goed paar rode schoenen is eigenlijk niet zoveel mis. Natuurlijk vallen ze op als de neten, maar in een goeie combinatie kan je er altijd mee weg komen. Deze Sebago’s in het rood helpen je trouwens al aardig op weg, dankzij hun waxed suède finish scoor je sowieso al bonus punten.

Rock ze onder ieder willekeurige denim en ga op safe. Op probeer eens te variëren en kom met een gekleurde chino. Doe wel een beetje voorzichtig in je kleur keuze, niet alles mixed even top met knalrood suède. Maak je een mismatch, niet getreurd, de schoenen an sich maken al een heleboel goed.

Gevonden bij My-Wardrobe.

 

Tags from the story
,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.