SUPER Classic Velvet Moss,

Ai, dit merk gaat weer een hoop centen kosten! Niet omdat de brillen allemaal de hoofdprijs kosten, in tegendeel. Maar het komt meer doordat alle brillen stuk voor stuk top zijn. De prijzen zijn laag voor de kwaliteit die ze bieden, natuurlijk een slordige 120 euro voor een zonnebril is geen koopje, maar hey, dit is wel een bril met Zeiss lenzen.

En naast die kwaliteit glazen erin, zijn de designs allemaal belachelijk vet. Neem deze Classic Velvet bijvoorbeeld in het mos groen met blauwe tint glazen. Dit is gewoon een bijzonder fijn brilletje om te zien. Nog een voordeel, ze zitten nog prettig op de neus ook. Win win situatie, maar niet voor mijn bankrekening.

SUPER brillen vindt je in Amsterdam bij OntFront, in Rotterdam bij Intenso (LuxSunglasses), deze Velt Mos Green vond ik bij Garbstore.

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.