Swear Logan 3

Swear is een merk dat ik steeds vaker terug zie komen in de betere webwinkels. Het merk is dateert uit 2001 en komt van dezelfde eigenaar als farfetch.com. De schoenen van Swear weten mij op een of andere manier altijd te prikkelen. Zo ook de Logan 3!

De Swear Logan 3 is een longwing brogue van fijn donkerblauw suède. De afwerking van de schoen is erg mooi, dit komt vooral terug op de hiel waar de verschillende lappen suède bij elkaar komen. Het geheel staat op een mooie bordeaux rode zool met hak. De schoen is met zijn €160 goed geprijsd, tel daarbij op dat er een grote kans is dat je hem niet tegen zal komen in de Nederlandse winkelstraten en je hebt wat mij betreft een goede deal!

Je vindt de Swear Logan 3 bij Need Supply, vergeet bij het bestellen niet te vragen om een cadeauverpakking. Dit in verband met eventuele bijkomende kosten bij onze lieftallige vrienden van de Douane!

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.