UNDERCOVER x Nike GYAKUSOU,

Tech is hot! Heritage en oude materialen zijn top, geven een heerlijk authentiek gevoel aan de kleding en schoenen, maar tech is aan een come back bezig, niet normaal. Of wellicht is tech nooit helemaal weg geweest, dat kan ook natuurlijk.

Anyways, tech is goed terug te vinden in de collab van UNDERCOVER met Nike. De¬†GYAKUSOU Collab serie kent een aardige collectie goeie kleding, maar op op het schoenenfront zijn zij goed vertegenwoordigd. Ik kwam deze foto’ s tegen op de Facebook pagina van End, dus wellicht zijn zij wel 1 van die gelukkige retailers die deze lijn op voorraad krijgt.

Houd End goed in de gaten voor meer info.

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />