Vans Authentic,

Een van de ultieme zomer schoenen welke al sinds de jaren 60 haast ongewijzigd is, is deze Vans Authentic. Natuurlijk voorheen werd die geleverd met een natuurrubberen zool en werd deze handgemaakt in Californië. Helaas zijn de laatste 20 jaar de meeste Vans in lage lonen landen gefabriceerd en kan je natuurrubber sowieso wel op je buik schrijven.

Neemt niet weg dat deze Authentic van Vans in ieder geval nog wel authentiek overkomt. Helemaal deze versie van canvas in een natuurlijke wit katoenen kleur. De blauwe striping op de zool maakt het schoentje af. Zeer simplistisch en tegelijk zeer raak. Goed zomer schoentje!

Gevonden bij de GoodHoodStore.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.