Vans HalfCab,

Dit is by far een van mijn meest favoriete Vans schoenen ever. De kleur, het model, een classic! De Vans Halfcab werd gemaakt omdat alle skaters van weleer hun Cabs halverwege afknipte en met ducktape afplakte. De schoen was te hoog voor een beetje lekker planken.

De lowcab was prima, maar voor sommige net te laag. De Halfcab was geboren. En eigenlijk is het ook de meest stijlvolle cabs van die ouwe serie. Begrijp me niet verkeerd, de low cab heb ik ook hele stuk gedragen, maar deze Halfcab, tsja, hij is gewoon perfect bij bijna al je broeken!

Uiteraard heeft de Nederlandse webshop met de grootste voorraad Vans ook deze op voorraad, FreshCotton.

Tags from the story
Join the Conversation

2 Comments

  1. says: MosselMard

    Dit is toch te lelijk voor woorden. Komop jongens!!
    Zoveel vette shit en dan dit gedrocht opeens..
    Camiel Zuid WTF

Leave a comment
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.