Vans Vault Priz LX,

Het is moeilijk om niet in herhaling te vallen wanneer een specifieke lijn van een bepaald merk stuk voor stuk knallers neer zet. De Vault lijn van Vans kan je simpelweg niet meer omheen. De sneakers zijn praktisch allemaal top!

Fijn ook dat de lijn nog steeds bijzonder exclusief is, en je gewoon ouderwets moeite moet doen om een paartje in Nederland te bemachtigen. Helemaal fijn om te weten dat er shops als End zijn die gewoon deze spullen op voorraad hebben en shippen naar Nederland. Deze Vans Vault Priz, een schoentje gebaseerd op een klassieke tennisschoen gemaakt van een premium leer met contrasterend canvas, is een topper en onderweg naar Nederland.

Zoals gezegd, verkrijgbaar bij End.

 

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.