Wood Wood Chambray Camo,

Dit is serieus een van de beste shirts ever. Wood Wood flikt het gewoon hier even. De stof is fantastisch en de afwerking is fabuleus. Waar we vorig jaar al helemaal blij werden van een simpele Wood Wood Crewneck of een eenvoudig Wood Wood Tee, is dit toch even een ander verhaal.

Blauwe Camo is top, helemaal als je dit mixed met een heerlijke Chambray stof. Gooi het geheel dan in een goeie fit voor een shirt en werk het af met parelmoer knoopjes. Voilá, een topstuk is geboren. De prijs? Tsja, wat is dat nou voor het beste shirt dat je ooit gehad hebt?

Uiteraard op voorraad bij FreshCotton.

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.