Woolrich Miller Field Jacket,

Vreselijk frustrerend is het eigenlijk om in een land te wonen waar je helemaal geen moer hebt aan die kekke zomerjassen. Serieus, wanneer draag je nu eigenlijk een zomerjas? Het is hier toch altijd te warm, te koud of te nat voor een zomerjas.

En dat is jammer, want alle vette labels hebben ook belachelijk fijne zomerjassen. Penfield, Barbour, Spiewak en ook Woolrich, ze maken superfunctionele winterjassen, maar waarom kopen winkels hun zomerjassen eigenlijk in? Ze zijn allemaal vet, maar wie draagt ze?

Deze Woolrich Miller Field Jacket haal je bij Jeansonline, mocht je wel een zomerjas dragen.

Tags from the story
,
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.