adidas Tobacco Premium,

adidas, het blijft een label welke eigenlijk maar op weinig liefde hier kan rekenen. Er zijn gewoon verdomd weinig schoentjes van adidas waar ik heel erg warm van word. Geen idee waar het van komt, ik kan me namelijk best goeie klassieker herinneren van dit label. Maar de reissues van de meeste van die klassiekers zorgen nou niet bepaald voor een race naar de shop. Althans, dat was voor ik deze sneaker zag.

De adidas Tobacco is een van die klassiekers. Voor de lente en zomer collectie 2012 komt de Tobacco weer terug. En dit maal in premium materialen uitgevoerd. Premium materialen waaronder deze witte su├Ęde kleur. Het materiaal mixed verrekt lekker met de donkere gum zool. Ik zie dit wel als een knaller van een zomerschoentje. Bijkomend voordeel, de shape van het schoentje zorgt ervoor dat die prima in de toe clips van je fixed past.

Verkrijgbaar bij End.

Tags from the story
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.