Alden Indy Tan Suède,

Natuurlijk zijn boots niet de erste type schoen waar je aan denkt wanneer de zon begint te schijnen en de temperaturen weer langzaam aan om hoog kruipen. Maar ja, dat zou zo zijn met een normale lente. Deze lente zijn we gezegend met temperaturen van rond het vriespunt in de nacht. Ik heb zelfs vorige week nog het ijs van mijn auto ruiten moeten krabben. We dwalen af.

Normaal zou je nu dus niet direct denken ik heb boots nodig, maar dit jaar is het anders. Alden begrijpt dat en komt met boots in een zomers kleur. Deze tan suède is super om te zien. De onbewerkte leren zool kleurt er prachtig bij. De messing veteroogjes maken het geheel af. Wat blijft de Indy boot toch een vreselijk mooi schoen!

Binnenkort op voorraad bij TresBienShop.

 

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.