Anderson’s Woven Belts,

Mocht je vorig jaar nog niet overtuigd geweest zijn, dit jaar kom je er niet meer onder uit. Je moet en zal een geweven riem op de heupen dragen. Bij voorkeur direct eentje van Anderson’s. Dit label mogen we toch al behoorlijk heritage noemen. Sinds 1966 maken zij al riemen.

De gevlochten riemen komen in alle soorten bij hun vandaan. Volledig leren versies maar ook gevlochten textiele varianten. En de kleuren, tsja, meer dan genoeg. Serieus, ik denk dat ze voor al je schoenen wel een riem hebben. Mijn persoonlijke favoriet is deze preppy roze met blauwe. Maar ieder willekeurige versie mag gewoon naar ons hoofdkwartier verzonden worden, no problem at all.

Deze en de rest van de collectie vindt je bij End.

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.