Archival Clothing Rolltop BackPack,

Archival CLothing is een label welke is ontstaan uit het Archival Blog. Mocht je die site nog niet in je bookmarks hebben dan is dit wel een aanradertje om af en toe te bekijken wanneer je hier op OurBubble alles al gelezen hebt.

De bedenkers van het blog hebben ook een lijn kleding op gezet welke de vibe moet hebben van het blog. Binnen de kleding lijn komen ze met accessoires zoals deze Rolltop BackPack. Die drooppen ze dan weer bij shops waar ze ooit over schreven, zodat andere blogs (waaronder wij) hier weer over gaan schrijven. Zo houden we elkaar allemaal lekker bezig. Maar zeg zelf, het resultaat van die tas mag er zeker wel wezen. Cotton Duck canvas met Horween leren straps en echte messing gespen.

Zoals gezegd gevonden bij NeedSupply.

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.