Bape x Mark McNairy Saddle Shoes,

Laat ik met de deur in huis vallen en opmerken dat ik een hekel aan Bape heb. Ik heb nog nooit ook maar de neiging gehad om naar de winkel te hollen voor een Bape item. Maar ja, het bekende gezegde “zeg nooit nooit'” komt ineens keihard om de hoek kijken. Want mijn hemel wat is deze collab lekker.

Het is een mix can Camo print, Saddle Shoes, witte zolen. Een heleboel Mark McNairy en een klein beetje Bape. Ik vind ze fantastisch! Maar deze Collab met Bape en Mark McNairy begrijp ik wel. Waarmee te dragen? Geen flauw idee. Succes!

Zal wel enkel bij de Bape winkels komen te liggen, met een beetje pech.

Tags from the story
,

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.