Carhartt Digger Coat Camo,

Die Denim & Supply Camo jas van deze week was natuurlijk erg vet. Maar ja, de prijs die loog er ook niet echt om. Dus stel nou dat je een dergelijk jas moet hebben, maar je budget het niet toe laat. Kijk dan eens naar deze variant van Carhartt. Het model van de jas vind ik iets minder dan de Denim & Supply versie, maar hij mag er toch echt wel wezen hoor.

En Carhartt zou Carhartt niet zijn, als ze niet een verdomd goed lappie stof zouden gebruiken voor het maken van deze jas. Deze Camo Jacket is gemaakt van 100% katoenen Columbia Ripstop. Dit ding is dus praktisch onverwoestbaar. Een prima alternatief voor de Denim & Supply Camo Jacket.

Onze vrienden van FreshCotton hebben deze jas op voorraad.

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.