Carhartt Mint Groen,

Het moment dat ik deze foto voorbij zag komen kreeg ik spontaan flashbacks. Ik zou zweren dat ik deze broek reeds eerder gezien had. Beetje bladerend door ons eigen archief kwam ik op een Scotch & Soda broek waar deze toch wel bijzonder veel op lijkt.

Maar mocht het nou zo zijn dat je die gemist hebt, deze niet meer in jouw maat te verkrijgen is, of je gewoon liever Carhartt draagt en je wel graag een mint groene broek wilt rocken, dan is hier je oplossing. De Carhartt Sid Pants in de kleur die zij Pistache groen noemen. Het kan aan mijn scherm liggen, maar ik noem dit mint groen.

Op voorraad bij FreshCotton.

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.