Clarks Originals Jink,

Stel nou dat je de Clarks Desert boot de beste schoen ooit vindt, maar dat je de schoen niet te dragen vindt in de zomer. Dat kan natuurlijk, misschien draag je liever lage schoenen in de zomer, wie weet. In dat geval hoef je niet direct naar een ander label te hollen, maar kan je ook gewoon trouw aan Clarks blijven.

Want er waren voorheen meer mensen als jij die de Desert Boot te hoog vonden voor de zomer. Deze lui waren, begin jaren 80, designers bij Clarks en besloten destijds om de Desert Boot af te knippen. Het resultaat is deze Jink. Je vindt ze fantastisch of je haat ze, er is geen midden weg met deze schoen. Overigens staat de kleuren en materiaal keuze van deze Jink buiten kijf. Die was ook fantastisch met een Desert Boot geweest.

Op voorraad bij End.

Tags from the story
, ,
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.