De überBenz deel II,

De laatste keer dat we een artikel over de G klasse van Mercedes publiceerde, klapte de website eruit doordat een stijlvolle BN-er het artikel wel kon waarderen. Het plaatsen van dit item is dan ook een kleine gok. Als de site de rest van de dag onbereikbaar is, excuses hiervoor. In het vorige item schreven we hoe zonde het was dat de überBenz het modellen gamma van Mercedes moest verlaten. Duidelijk dat ze in Stuttgart ook OurBubble lezen. Want voor 2013 is er toch weer een nieuwe G aangekondigd.

Ook deze keer is die verkrijgbaar in een AMG uitvoering. Dit maal met nog meer PK’s. Niet dat je er veel aan hebt op onze overvolle wegen, maar toch een 5434pk sterke V8 is best grappig om te rijden. Zeker wanneer die geplaatst is in een wagen met het uiterlijk van een industrieel koekblik. Mochten ze in Stuttgart weer meelezen, dit monster willen we best als OurBubble bedrijfswagen besturen hoor, geen enkel probleem.

Bel je Benz dealer maar voor prijzen en beschikbaarheid.

Tags from the story
, , ,
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.