Denim & Supply Camo Jacket,

Zo dan, hier wordt al een tijdje geroepen dat Denim & Supply best een fijn label is. Natuurlijk is het geen RRL, maar ja, de Rover is ook een poor-man’s Jaguar en rijdt nog steeds best prima. Dus waar RRL vaak onbetaalbaar of op zijn minst duur te noemen is, is Denim & Supply gewoon redelijk te doen.

Deze jas is misschien wel een uitzondering op beide regels. Hij is namelijk wel bijzonder vet en zou niet misstaan in de RRL collectie, maar hij is dan ook niet zo redelijk geprijsd als je gewend bent van Denim & Supply. Nog geen RRL prijzen, maar toch. De jas is wel super. De fit is top, de camo print is fantastisch. Mocht je nog geen Denim & Supply fan zijn, dan haalt deze jas je toch wel over?

Gevonden bij ASOS.

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.