Denim & Supply Henley,

Zo’n henley is eigenlij kwel een prima item. In de zomer kan je hem gewoon dragen op een short of denim. En wanneer het kwik wat lager staat trek je er een denim shirt over aan en klaar ben je. Waar ik normaal een effen witte of grijze henley draag zag ik vandaag deze Denim & Supply variant voorbij komen en ik moet zeggen, dit is wel een toppertje.

De fit is redelijk ruim. Het is niet een strak tee shirt wat je aantrekt, maar gelukkig is het ook niet meteen een hobbezak. Het streepjes motief maakt het shirt wel. Net even wat minder standaard dan je normale witte en grijze shirts. Prima item om voor de zomer nog even op de kop te tikken.

Gevonden bij ASOS.

Tags from the story
,
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.