Dockers Alpha Chino,

Dat shirt deze week werd minder lyrisch opgenomen dan ik verwacht had op het moment van schrijven. Dus gaan we maar weer terug naar hetgeen Dockers het beste kan, broeken maken. Hele degelijke chino’s voornamelijk. Waar ik vooral fan ben van de K1, mag die Alpha lijn er ook prima zijn.

In die Alpha lijn komen ze met deze tapered slim fit chino. Redelijk ruim om de bovenbenen maar naar de enkels toe toch behoorlijk slank vallend. De kleur is prima voor het huidige en het komende seizoen. Combineer hem met die schoenen van vanmorgen, witte Oxford erop en klaar ben je.

Asos is een van de Online verkooppunten voor deze broek.

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.