Dockers Button Down Shirt,

Negen van de tien keer zal je mij horen roepen:”Schoenmaker blijf bij je leest.” maar ja, ook ik ben weleens in voor een experiment. En dus waar we Dockers eigenlijk enkel kennen van de “niets-mis-mee” chino’s, gooien we vandaag eens een button down shirt van dit label op het web.

De reden is simpel, de prijs is namelijk vrij gunstig, het model oogt prima en de kleur is top voor het komende seizoen. Zal het zo goed zijn als een Gitman, een Band of Outsiders of een traditioneel Ralph Lauren shirt? Geen idee, maar voor nog geen 80 euro lijkt het mij wel eens het proberen waard.

Op voorraad bij ASOS.

 

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.