Epaulet Chambray Floral,

Het is alweer even geleden dat we voor het laatst een Epaulet item online gezet hebben. Hoe dat kan? Geen idee, wellicht hebben we even liggen slapen, maar zonder reden was Epaulet even van onze radar verdwenen. Tot ik vandaag een ingeving had en ineens aan Epaulet moest denken. Snel de website opgedoken, bij latest arrivals gekeken en BAM, daar kwam ik dit shirt tegen.

Ik ben een fan van Chambray, en ik ben ook fan van de fit van Epaulet shirts, mix die twee, doe er een bloemen print overheen en dan heb je dus zomaar een belachelijk fijn shirt. Model is iets korter gemaakt dan je standaard dress shirts, dit om het shirt ook uit de broek goed te kunnen dragen. Mooi werk van Epaulet.

Uiteraard enkel via Epaulet verkrijgbaar.

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.