Filling Pieces Release Party,

Ongetwijfeld heb je via twitter, facebook, instagram of welk medium dan ook wel al gehoord. Maar wellicht is het je even ontschoten. Dus hierbij een final call. Vanavond houdt Filling Pieces een bescheiden release party. Vanaf 21:00 kan je de nieuwe collectie bewonderen in de Suzy Wong, Amsterdam. Na deze happening is het veel te vroeg om naar huis te gaan en daarom geeft Filling Pieces ook nog een feestje in de Jimmy Woo. Er is geen dress code, maar gok eens welke schoenen je vanavond aantrekt?

Mocht je vanavond niet van de partij zijn, dan wordt je wel morgenochtend verwacht in een van de shops met Filling Pieces op voorraad. Ontfront heeft de collectie sowieso al voor je klaar liggen.

Meer info: Filling Pieces Facebook Event.

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.