Filling Pieces Zomer Herfst 2012,

Gisteren waren daar ineens de video en de foto’s van de nieuwe Filling Pieces Collectie te bewonderen. En wat is er weer een hoop moois bijgekomen. Naast de 4 modellen die we al kennen van Filling Pieces zijn daar ineens een paar verschillende versies aan de collectie toegevoegd.

Zo is daar een Brogue geïnspireerde sneaker, maar ook een Derby Toe Cap sneaker. De man achter Filling Pieces is duidelijk niet alleen druk bezig geweest met afstuderen. Hij heeft ook flink lopen schetsen voor deze knaller van een collectie. De materialen zijn allemaal weer top. Superzacht suède en fijn leer. Enkele schoentjes komen met een Aztec Native print. Andere komen weer met contrasterende stiksels. Eigenlijk is het teveel om op te noemen. De eerste shortlist van topmodellen volgens OurBubble vindt je hieronder.

De hele collectie vindt je op de site van Filling Pieces. De modelletjes zullen vanaf 28 april bij de gebruikelijke verkooppunten liggen. Zoals bijvoorbeeld, FreshCotton, 1, acht en Ontfront.

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.