Gant Rugger Shorts,

Het is er tijd voor. Dit is het moment om nog even de juiste shorts in te slaan. Nog een week of wat en iedereen is bezig met de inkopen voor de zomer, wedden dat je dan mis grijpt. Dan loop je weer een zomer in die shorts die je eigenlijk vorig jaar al had weg willen gooien. Althans, zo gaan die dingen vaak bij mij. Een short is een van de items welke ik het minst vaak koop.

Maar ja, deze shorts van Gant Rugger wil je niet mislopen. De fit is slank. De lengte kan korter, maar gelukkig kan je zelf de pijpen nog wat verder oprollen, voor die eigen look. Deze blauwe kleur is prima. Makkelijk te combineren met al die zomers shirts die je al hebt aangeschaft.

Op voorraad bij he vaste Gant Rugger winkel: FreshCotton.

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.