Gant Rugger Tumbled Oxford Check,

Zo dan, over prep gesproken. Weinig merken zijn meer prep dan OurBubble favoriet Gant Rugger. Hoe Gant Rugger op de kaart heeft gezet is bewonderenswaardig. Laten we eerlijk zijn, als je  die ene oom van je in een Gant trui zag lopen dacht je toch niet eerlijk dat dit ooit nog een vet label kon zijn?

Maar tijden veranderen strategieën wijzigen en ineens was daar een paar seizoenen terug Gant Rugger. En ook dit seizoen is het weer een top collectie. Ook fijn is dat FreshCotton een van de online verkooppunten is voor dit label. Daar vond ik deze Tumbled Oxford Check Button Down. Een prima shirt voor op je khaki chino deze zomer.

Zoals gezegd, op voorraad bij FreshCotton.

Tags from the story
, ,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.