Grenson William Brogue,

Deze Grenson schoen kan wellicht bekend voor komen. We hebben zijn spectator achtige broertje al eens online gegooid hier bij OurBubble. Ik zag deze helemaal grijze versie en dacht meteen aan de schoen van afgelopen zondag. Ik kan me indenken dat die crepe wedge zool voor sommige iets too much is. En wellicht zijn mensen de wedge zool wel helemaal zat.

In dat geval biedt Grenson met deze William helemaal een uitkomst. Met een normale lederen goodyear welted zool eronder is dit wellicht een ideaal zomers schoentje. Kan je fatsoenlijk bij de schoonouders op bezoek, zonder dat ze weer beginnen over al je sneakers. Slim fit selvedge denim erop, klaar ben je.

Gevonden bij My-Wardrobe.

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.