Grijze Crewneck Sweater post 104,

Yep, we houden een voorliefde voor de dood eenvoudige grijze sweater, al dan niet met een logo of een opdruk. En gezien het gegeven dat ik deze zelf enkel op de zaterdag draag wanneer ik met mijn wagen door de wasstraat rijdt, kan je je voorstellen hoeveel vrijwel nieuwe grijze truien ik nog heb.

Maar ja, dan zie je deze grijze sweater van top label Deus en dan denk je. Verrek een grijze sweater, die heb ik nodig. En voor je het weet ram je weer de Voeg to aan winkelmandje knop en ben je weer een paar euro lichter. Agh, wellicht moet ik mijn auto vaker wassen, dan is deze aankoop ook weer verantwoord.

Op voorraad bij Denim+.

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.