Knowledge Cotton Apparel,

Die tas van afgelopen week werd nog niet door iederen bejubeld, maar ik verwacht toch wel dat menig jasje dragend persoon dit casual ongevoerde linnen jasje van Knowledge Cotton toch wel kunnen waarderen. De kleur, het model alles klopt wel.

En ja natuurlijk kan je ook voor maatwerk linnen jasjes gaan. Maar stel nou dat je net de ideale confectie maat hebt en dit ding prima past, dan bespaar je toch wat cash en milieu om voor deze unit te gaan niet waar? Desnoods laat je hem nog een beetje vermaken door je trouwe kleermaken, die ook je vintage items onder handen neemt.

Op voorrad bij Denimplus.

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.