Knowledge Cotton Apparel rugzak,

Het label Knowledge Cotton Apparel hebben we eerder besproken. Dit merk heeft haar focus volledig op de duurzaamheid van de producten. Het katoen is biologisch, het wol is uiterst diervriendelijk verkregen en alle andere materialen moeten altijd een zo klein mogelijke belasting van de aardkloot op hun geweten hebben. Kortom, ze maken duurzame producten.

Producten inderdaad, want waar ze voornamelijk de focus op kleding hebben, hebben ze ook een aantal prima accessoires op de markt gebracht. Accessoires zoals deze basic rugzak. Het model is bekend, ieder label heeft zijn eigen variant. En deze versie is naast mooi, ook milieu bewust. Verantwoord je spullen sjouwen dus, prima deal.

Gevonden bij FreshCotton.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.